ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський прихисток «Твоя опора» прийме евакуйованих з Херсонщини

Анастасія Диняк

|

Прихисток «Твоя опора» для ВПО у Львові має вільні місця та готовий надати необхідну допомогу евакуйованим унаслідок підриву Каховської ГЕС. Про це повідомили у пресслужбі закладу.

Так, з початку повномасштабного вторгнення прихисток прийняв понад 3 600 українців. Наразі найбільший офіційний шелтер Львова має вільні місця та готовий надати необхідну допомогу евакуйованим з Херсонщини.

Тимчасове чи транзитне перебування в прихистку площею 1 500 кв. метрів включає:

  • комфортне проживання з 16 окремими кімнатами;
  • 2 загальні зали;
  • харчування;
  • гігієнічні засоби;
  • доступ до 2 кухонь та їдалень, 4 вбиралень та 2 душових;
  • дозвілля для дорослих та дітей.

«Серед необхідного для мешканців надаються такі важливі послуги як юриста, психолога, адвоката, спеціаліста з пошуку роботи. За індивідуальним запитом можна також отримати медичний та психологічний супровід», – додали працівники.

Прихисток працює цілодобово, має дирекцію та обслуговчий персонал. З адміністрацією можна зв’язатися за телефоном: +380 963 12 87 08.

Допомогти та підтримати тих, хто опинився у біді завжди можна на сайті Благодійного Фонду «Твоя опора».

Зазначимо, на правобережжі Херсонщини, затопленій внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС, триває цілодобова рятувальна операція. Людей разом із тваринами евакуйовують на човнах надзвичайники, поліцейські, нацгвардійці та небайдужі волонтери.

Зокрема, з тимчасово окупованого села Олешки на Херсонщині вдалося врятувати сім’ю, яка рятувалась від води на даху будинку після підриву Каховської ГЕС.

Росіяни обстрілюють Херсон, бʼють по місцях евакуації людей. Є постраждалі, серед яких – рятувальники, поліцейські, лікар та іноземний волонтер.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *