ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський про підрив ГЕС: РФ підтвердила, що кожен метр використовує для терору

Анастасія Диняк

|

Президент України Володимир Зеленський відреагував на підрив Каховської ГЕС та заявив, що лише перемога над Росією зможе її зупинити та повернути безпеку. Про це він написав у Telegram.

«Російські терористи руйнуванням дамби Каховської ГЕС лише підтверджують для всього світу, що їх треба вигнати з кожного куточка української землі. Жодного метра не можна їм залишати, бо кожен метр вони використовують для терору. Лише перемога України поверне безпеку», – наголосив Зеленський.

Він також зазначив, що скликав РНБО, а місці події працюють усі необхідні служби. Президент закликав поширювати лише офіційну та перевірену інформацію.

«Президент України Володимир Зеленський у зв’язку з підривом дамби Каховского водосховища прийняв рішення про проведення екстреного засідання РНБО України», – підтвердив також секретар РНБО Олексій Данілов.

Нагадаємо, 6 червня росіяни підірвали Каховську ГЕС на Херсонщині. Через прорив дамби почалася евакуація населення, невдовзі вода досягне критичного рівня.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *