ОСТАННІ НОВИНИ

На площі Ринок  відкрили виставку малюнків дітей-переселенців

Ольга Денисяка

|

3 червня на площі Ринок відкрили інсталяцію «Світлом надії»: на металевих риштуваннях розміщені малюнки дітей з різних куточків України, які вимушено живуть у Львові. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Як пояснюють організатори, кожна деталь інсталяції має своє символічне значення: металеве риштування символізує руйнування та втрату домівок, а полотна з дитячими картинами створюють образ стін та даху,  захист, який має мати кожна дитина. В центрі інсталяції розташоване серце, яке стає символом невимовного болю, який переживають діти, але й сильної надії, що живе в їхніх серцях.

Дитячі малюнки, що у центрі виставки, розповідають власну історію кожної дитини: їхнє внутрішнє бачення, їхні переживання, вираз їхніх мрій, надій та сподівань. Виставка приурочена до Дня захисту дітей і триватиме два тижні. 3 червня на площі Ринок усі охочі діти малюватимуть спільне полотно з художницею Наталією Павлюк.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *