ОСТАННІ НОВИНИ

У Бориславі підліток разом із друзями підпалив авто свого батька

Наталя Дуляба

|

Неповнолітній мешканець Борислава разом зі своїми друзями підпалив «Жигулі» свого батька. Хоч машина була й несправна, та вона згоріла вщент. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався ввечері 27 травня у Бориславі на вул. Куліша. Тут спалахнув автомобіль «Жигулі», який був запаркований серед пустиря.

На місце прибули дев’ять рятувальників, які загасили пожежу. Після цього до роботи взялись слідчі, які встановили, що машину підпалили підлітки, серед них був і син власника.

«Автомобіль «Жигулі» належить місцевому мешканцю, а причиною займання став підпал, до якого причетні кілька неповнолітніх жителів Борислава віком 15-16 років, один з яких – син власника. Автомобіль був несправний та непридатний до експлуатації», – кажуть правоохоронці.

На батьків неповнолітніх склали протоколи за ч.1 ст.184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає попередження або штраф розміром від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *