ОСТАННІ НОВИНИ

Музиканти найстарішого у світі оркестру зіграють у Львівській філармонії

Омелян Шевчук

|

У п’ятницю, 2 червня, о 17:00 год. Львівська національна філармонія запрошує відвідати концерт музикантів Дрезденської Штадтскапелли, яка скоро відзначатиме 475-річчя. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

У концертній програмі – розкішна музика Вольфганга Амадея Моцарта та Людвіга Ван Бетховена, твори естонського композитора Арво Пярта.

Подаруйте собі вечір музичних шедеврів від кращих виконавців Європи – Дрезденської Штадтскапелли.

Скрипаль Федеріко Касік розповів: «Ми вже давно планували приїхати до Львова, але парадоксально, що вдалось це тільки в цей час. Ми прагнемо показати свою солідарність і бути разом з українцями у цих нелегких випробуваннях. Я сам навчався у Львівській музичній академії 6 років в Ігоря Пилатюка, тож частково ідея вкотре відвідати Львів є моєю».

Колектив «Дрезденські солісти» виступить вперше у заявленому складі – камерного ансамблю зі струнних та духових. Він складається з музикантів Дрезденської Штадтскапелли, який є найстаршим оркестром у світі. Наступного року колектив святкуватиме 475 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *