ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до реанімації привезли школяра із вогнепальним пораненням

Андрій Котенський

|

У Львові в реанімацію із кульовим пораненням грудей потрапив учень восьмого класу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Троє школярів знайшли зброю вдома у одного із них, після уроків.

У середу, 31 травня, троє учнів однієї із загальноосвітніх шкіл Шевченківського району Львова після уроків пішли додому до одного із них. Вдома знайшли зброю та почали її розглядати. Одному із друзів випадково поцілили в груди», – повідомив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

За його словами, хлопця каретою швидкої було оперативно доправлено до лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання. Його вже оперують у лікарні, медики борються за життя дитини.

Оновлено 20.50 год

За даними поліції Львівщини, 14-річний школяр отримав вогнепальне поранення грудної клітини внаслідок випадкового пострілу з помпової рушниці.

Сьогодні, 31 травня, о 16.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду на виклик у квартирі одного з будинків на вулиці Шевченка у Львові він виявив 14-річного хлопця з вогнепальним пораненням грудної клітини. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Попередньо встановлено, що потерпілий прийшов у гості до свого однокласника. Коли хлопці розглядали батькову помпову рушницю, пролунав постріл: підліток отримав поранення, його госпіталізували.

Зброю, з якої був здійснений постріл, правоохоронці вилучили.

За цим фактом недбалого зберігання вогнепальної зброї відкрили кримінальне провадження.

Встановлюються всі обставини події.

Фото умовне із мережі

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *