ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканцю Стрия загрожує 8 років в’язниці за крадіжки в супермаркетах

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці задокументували 34 епізоди крадіжок, які вчинив мешканець стрия. Чоловіку загрожує до 8 років ув’язнення. Про це повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

Так, слідством встановлено, що з січня по квітень 2023 року раніше судимий 30-річний чоловік вчинив ряд крадіжок на території Стрийського району.

Чоловік під виглядом покупця заходив у місцеві супермаркети, де крав товар. В подальшому він виходив з викраденим та залишався непоміченим працівниками магазину.

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт за фактами крадіжок (ч. 4 ст. 185 КК України). Йому загрожує до 8 років за ґратами.

Наразі обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування здійснювалось слідчими відділу поліції Стрийського районного управління поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *