ОСТАННІ НОВИНИ

Львів попрощається з Героєм Миколою Ковальським

Анастасія Диняк

|

У четвер, 1 червня, Львів попрощається з Героєм Миколою Ковальським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 год. у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 год. відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Микола Ковальський (09.01.1999-26.05.2023) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №94 Львівської міської ради. Здобував освіту у Вищому професійному училищі №29 міста Львова.

У мирний час працював на заводі «Електрон» у Львові. Захоплювався автомобілями та технікою.

Із перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації прагнув вступити до лав територіальної оборони. Згодом став на захист Батьківщини до складу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Миколи Ковальського залишилися батьки та брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *