ОСТАННІ НОВИНИ

В Чорному морі побільшало російських «Калібрів»

Наталя Дуляба

|

У вівторок, 30 травня, російські окупанти збільшили свою присутність у Чорному морі, вивівши чотири свої ракетоносії. Їхній загальний залп становить 24 «Калібри». Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Станом на 12:00 год. на бойовому чергуванні в Чорному морі перебувають чотири ворожі ракетоносії: два підводні і два надводні. Всі вони споряджені 24 крилатими ракетами «Калібр».

Напередодні, 29 травня, рашисти тримали напоготові у морі 20 своїх «Калібрів», а днем перед тим взагалі вивели всі свої ракетоносії.

«Рівень загрози залишається надзвичайно високим. Будьте уважні до сигналів повітряної тривоги», – закликають в ОК «Південь».

Як неодноразово говорили українські військові, на те, аби вивести у Чорне море свої ракетоносії, Росії потрібно всього лише 2-3 години. Відтак ситуація може змінюватись досить оперативно.

Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже небезпека ракетних ударів та атак дронами є високою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *