ОСТАННІ НОВИНИ

В Києві виявили уламки шести збитих ракет: є поранений

Ольга Денисяка

|

Вдень 29 травня російські війська атакували Київ «Іскандерами», ракети летіли з півночі по балістичній траєкторії. Наразі відомо про падіння шести уламків російських ракет, збитих протиповітряною обороною. Внаслідок обстрілу є один поранений. Про це повідомляє Львівський портал.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі національного телемарафону повідомив, що ворог застосував ракети, які летять по балістичній траєкторії. За поередньою інформацією, це були «Іскандери» та С-300 або С-400, які теж летять по балістичній траєкторії.

«Ворогу надобився невеликий термін часу, щоб завдати перші удари. Це означає, що було застосвано ракети, які летять по балістичній траєкторії. Попередньо, це були «Іскандери». Який тип озброєння був застосований, повідомимо, коли підіб’ємо підсумки», – повідомив Юрій Ігнат.

З даними Київської військової адміністрації станом на 11:45 год, надійшли повідомлення про виявлення 6 уламків ракет. В Оболонському районі, Деснянському районі та Дніпровському рацонах.

За словами міського голови Києва Віталія Кличка, у Подільському районі через падіння уламків загорівся на дах 2-поверхової будівлі. Пожежу локалізували. У цьому районі медики госпіталізували одного пораненого.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *