ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури відбудеться Мистецький захід до Дня захисту дітей

Андрій Котенський

|

Мисткиня Юліанна Верба запрошує на перформанс, щоб звернути увагу суспільства на те, як діти проживають стан війни, а також укріпити віру у наше спільне світле майбутнє. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

В одному із садочків Львова було проведено творчий майстер-клас з дітьми на тему «Як я бачу майбутнє України».

Діти малювали сонце та квіти, використовували яскраві барви. Концепція проекту полягає у тому, що війна – це як лід, який заморозив наше попереднє життя. То ж ці дитячі малюнки будуть заморожені у воді і представлені 1 червня у Парку культури, як перформанс з льодяних брил.

Лід буде танути і нагадувати нам, що наші мрії та пріоритети, можливо, і деформувались, чи постраждали через кригу війни, та все жахіття з часом тане і закінчується. З розмоченого паперу авторка перформансу разом з мисткинею Ярославою Ткачук створять торшер у техніці пап’є маше.

«Як символ того, що ми, як нація, навіть після страшної криги війни, можемо переродитися у щось нове та дивовижне, що приносить світло всьому світу», – розповіла Юліанна Верба.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *