ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали 22-річного наркозбувача

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці затримали 22-річного львів’янина, який робив закладки наркотиків по місту. Йому загрожує до десяти років ув’язнення. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так,  28 травня на вулиці Галицькі Пасіки у Львові патрульні поліцейські викрили зловмисника, який здійснював «закладки». Ним виявився 22-річних місцевий мешканець.

У молодика виявили кілька згортків з речовиною рослинного походження, ззовні схожою на «канабіс». Крім того, правоохоронці виявили «закладки», які зловмисник вже встиг зробити неподалік.

Все виявлене вилучено та скеровано на експертне дослідження.

«Закладчика» затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ.

За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *