ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей у львівських лікарнях збирають іграшки

Андрій Котенський

|

В усіх львівських школа стартував проєкт «Діти для дітей». Школярі збирають іграшки для «Коробок хоробрості», які розміщенні у лікарнях міста. Вміст цих коробок – це маленькі винагороди за мужність для діток, які лікуються у всіх дитячих відділеннях Львова. Про це Львівському порталу повідомили у благодійному фонді «Крила надії».

Як розповідають активісти, зараз наша країна мужньо бореться із ворогом, а у дитячих лікарнях своя «маленька війна» за життя і здоровʼя кожного пацієнта. І лікарняний «ворог» – недуга, не менш підступна та жорстока, і використовує різні методи – один з них страх. Але боротися із дитячими страхами можна. Саме для цього створено «Коробку хоробрості».

«Інколи страх видається нездоланним і величезним, але ми точно знаємо якщо його розбити на «маленькі» страхи, то його можна перемогти! Вдячні за те, що львівські школярі разом із Управління освіти Львова вирішили боротися із дитячими страхами разом із нами», – йдеться у повідомленні.

Долучитися до підтримки хворих діток може кожен охочий! Потрібно лише придбати невеличкі іграшки, які вміщаються у долоньку, і надіслати їх сюди: Львів, відділення Нової Пошти № 5, БФ «Крила надії»,

Які іграшки потрібні, можна побачити тут: surl.li.

Доєнатися до акції офісом чи дитячим закладом. Як це зробити тут : surl.li2.

Можна також підтримати проєкт коштами на liqpay.ua для поповнення коробочок хоробрості. Платіж мое бути регулярним і тоді коробочки будуть наповнюватися незалежно від будь яких обставин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *