ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Львова спалахнула пожежа у пансіонаті для літніх людей, є загибла

Наталя Дуляба

|

У ніч на понеділок, 29 травня, у селі Холодновідка, що поруч зі Львовом, горів будинок для людей похилого віку. Одна пенсіонерка загинула, ще одна потрапила до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Йдеться про триповерховий пансіонат, розташований на вул. Кільцева дорога. Тут близько 02:30 год. ночі сталась пожежа. Займання виникло у дерев’яній альтанці, що була вбудованою частиною закладу.

В будівлі перебували 28 пенсіонерів і 2 людини персоналу. Рятувальники відразу розпочали евакуацію, на свіже повітря вивели і передали медикам 27 людей.

Одна мешканка пансіонату, 74-річна жінка, загинула. Ще одну жінку віком 84 роки у стані середньої важкості госпіталізували.

Як додають у патрульній поліції Львівщини, частина жителів пансіонату була лежачою. До порятунку долучилися й правоохоронці.

Ліквідувати пожежу 27 вогнеборцям вдалося о 03:41 год. Полум’я знищило дерев’яну альтанку та кухонне обладнання в їдальні пансіонату. Також пошкоджено сусідню альтанку.

Що саме стало причиною виникнення займання, наразі не відомо. Це встановлюють правоохоронці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *