ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукали зниклого 5-річного хлопчика з аутизмом

Наталя Дуляба

|

У Львові знайшли 5-річного хлопчика, який загубився. Пошуки ускладнювались тим, що дитина не розмовляє через розлади аутичного спектру. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Інцидент стався у суботу, 27 травня, у Львові, куди дитина приїхала з батьками з території області. У місті 5-річний хлопчик загубився, тому батьки негайно звернулись у поліцію, адже малюк не розмовляє і має аутичний розлад.

Спочатку патрульні обстежили весь центр Львова, але потім вирішили розширити свої пошуки, адже дізнались, що дитина любить їздити маршрутками. Відтак правоохоронці рушили у район залізничного і приміського вокзалів. Саме тут і знайшли малюка.

Наляканий і розгублений хлопчик якраз вийшов на зупинці з автобуса. Інспектори Олександр Гончарук та Володимир Кіселик встановили контакт із дитиною і зацікавили її поліцейською машиною із мигалками та сиреною.

«Хлопчика відвезли у відділ поліції та передали офіцеру громади, який і доправив дитину до батьків», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *