ОСТАННІ НОВИНИ

Путін дасть ядерну зброю всім, хто вступить до «Союзної держави», – Лукашенко

Наталя Дуляба

|

Самопроголошений президент Білорусі Алєксандр Лукашенко вважає, що Росія надасть ядерну зброю усім країнам, які вступлять до «союзної держави РФ та Білорусі». Про це він сказав в інтерв’ю російському пропагандисту Павлу Зарубіну.

«Якщо хтось хвилюється, не думаю, що Касим Токаєв (президент Казахстану, – ред.) переживає з цього приводу, але якщо раптом, то ніхто не проти, щоб у Казахстану та інших країн були такі ж тісні стосунки, як у нас із Російською Федерацією.

Це дуже просто. У союз Білорусії з Росією треба вступати і все, буде ядерна зброя на всіх. Це моя думка, не росіян. Та гадаю, що це можливо», – сказав Лукашенко.

При цьому самопроголошений білоруський президент наголосив, що зараз є «унікальний шанс об’єднатися».

Зазначимо, що таким чином Алєксандр Лукашенко відреагував на заяву президента Казахстану Касим-Жомарта Токаєва, яку він зробив 24 травня на засіданні другого Євразійського економічного форуму.

Тоді Токаєв сказав, що Росія і Білорусь, які створюють так звану «Союзну державу» з однією ядерною зброєю на двох, становлять певну проблему для інших держав Євразійського економічного союзу.

Пропагандист Павло Зарубін опублікував вищезгадану частину з інтерв’ю з Лукашенком 28 травня. Перед цим білоруський опозиціонер Валерій Цепкало заявив, що самопроголошеного очільника Білорусі нібито госпіталізували в критичному стані у московську лікарню після зустрічі з Владіміром Путіним.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *