ОСТАННІ НОВИНИ

На в’їзді в Київ затримали прихильника РФ у рясі

Анастасія Диняк

|

Священника з церкви, що раніше визнавала приналежність до московського патріархату, зупинили прикордонники для перевірки на в’їзді у Київ. Чоловік виявився прихильником «руского міра». Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Так, під час перевірки у 45-річного уродженця Чернігівщини виявили роздруківки з виправданнями духовних страждань «руского чєловєка», проти якого повстане весь світ – «заклейменный» та «обозлённый».

Окрім того, у телефоні священника виявили чимало контенту з символікою РФ, її проксі-утворень на окупованих територіях України та комуністичного тоталітарного режиму. А також прохання про молитву за розіп’ятого і спаленого живцем сироту-окупанта

Були в його галереї також фото військової техніки, але чоловік не зміг пояснити, звідки вони взялися. У підписках священника знайшлося чимало каналів, профілів з антиукраїнським контентом, а у телефонній книзі – номерів абонентів російських операторів.

Священника передали співробітникам Служби безпеки України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *