ОСТАННІ НОВИНИ

На одній з вулиць Львова запровадять односторонній рух

Ольга Денисяка

|

На ділянках вулиць Глибока – Новий Світ – Японська запровадять односторонній рух. Таке рішення затвердила міська комісія з безпеки дорожнього руху. Раніше Франківська районна адміністрація провела зустріч з мешканцями цього кварталу і люди підтримали зміну організації дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Відповідно до рішення комісії, односторонній рух буде організовано на таких ділянках вулиць: Глибока (від вул. Київської в напрямі до вул. Бандери) – Новий Світ (від вул. Чупринки в напрямі до вул. Єфремова)  – Японська (від вул. Єфремова в напрямі до вул.  Глибокої).

Як пояснив керівник міського управління вуличної інфраструктури Павло Сирватка, зараз, при двосторонньому русі, проїзд тут часто ускладнений. Зокрема, машинам важко роз’їхатися, часто водії, намагаючись розминутися із зустрічнимии автомобілями, пошкоджують запарковані транспорні засоби.

У Франківській районній адміністрації наголосили, що односторонній рух на вказаних ділянках вулиць мають впровадити до кінця червня.

До слова, нова схема на вулицях Глибока – Новий Світ – Японська враховує чинну організацію одностороннього руху на сусідніх вулицях Єфремова, Коновальця, Старицького.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *