ОСТАННІ НОВИНИ

На Личакові поховають 21-річного захисника Олега Часника

Наталя Дуляба

|

У четвер, 25 травня, Львів проведе в останню путь 21-річного Олега Часника, який загинув у бою з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла (вул. Театральна, 11), о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Олега Часника на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм – пл. Катедральна – пл. Ринок – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Львів’ян закликають прийти і віддати останню шану Герою, а також утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Біографічна довідка воїна

Львів’янин Олег Часник (03.08.2001 – 21.05.2023) навчався у СЗШ №30, закінчив Вище професійне училище №29. У вільний час активно займався боксом, був членом спортивного клубу «Вільний характерник» та призером численних обласних змагань.

Після завершення навчання проходив строкову військову службу, згодом підписав контракт із Збройними Силами України.

Із початком повномасштабного вторгнення РФ боровся з окупантами на території Харківської та Донецької областей у складі 214 окремого спеціального батальйону OPFOR Міжнародного центру миротворчості та безпеки.

За героїчний порятунок на фронті свого командира та знищення чисельного ворожого десанту був відзначений почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу «За взірцевість у військовій службі» III ступеня та відзнакою президента України «За військову службу Україні».

У Олега Часника залишилися батьки та молодший брат.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *