ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині посадили під варту продавців наркотиків і зброї

Наталя Дуляба

|

У Яворівському районі помістили під варту сімох чоловіків, яких обвинувачують в торгівлі наркотиками та зброєю. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Йдеться про дві організовані злочинні групи, які діяли на території Яворівщини. Одна з них займалась торгівлею наркотиками, інша – ще й зброєю та вибуховими речовинами.

За даними слідства, до першої групи входили п’ятеро людей, її організатором був місцевий мешканець. Свій товар вони збували безпосередньо з рук в руки при особистій зустрічі.

Крім того, на території району працювали ще двоє наркоторговців. Втім крім заборонених речовин, у них ще можна було купити зброю й вибухівку.

Під час обшуків у фігурантів вилучили наркотичні засоби, лабораторне обладнання, мобільні телефони, банківські карти, готівку. Наразі призначено низку експертиз.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконний збут наркотиків). Усім сімом фігурантам справи оголосили підозру, а суд помістив їх під варту.

Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *