У Львові спіймали закарпатського рецидивіста-гастролера

Наталя Дуляба

|

На залізничному вокзалі Львова спіймали 19-річного закарпатця, який, пограбувавши кіоск, збирався втекти потягом додому. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у неділю, 21 травня. До правоохоронців звернувся підприємець і сповістив, його кіоск, розташований на вул. Куліша, пограбували. Невідомі проникли всередину, пошкодивши навісні жалюзі, і викрали звідти весь виторг і планшет.

За допомогою камер відеоспостереження зловмисника ідентифікували та затримали на залізничному вокзалі ще до того, як він мав сісти у потяг і втекти.

Грабіжником виявився 19-річний житель Закарпатської області, який раніше вже був судимий. Все вкрадене у нього вилучили.

Також правоохоронці встановили, що хлопець причетний ще до кількох крадіжок, вчинених на території Львівської та Закарпатської областей.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.185 ККУ (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до восьми років тюрми.

Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *