ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Кам’янки-Бузької п'яний водій злетів у кювет, є загиблий

Наталя Дуляба

|

24-річний пасажир Mazd’и не вижив після того, як машина злетіла у кювет неподалік Кам’янки-Бузької. Про це Львівському порталу повідомили в Головному управлінні ДСНС Львівщини.

Аварія сталась в понеділок рано-вранці, 22 травня, орієнтовно о 06:35 год. біля села Новий Став Львівського району. Тут водій автомобіля Mazda 6 не впорався з керуванням, злетів у кювет та перекинувся.

Як уточнили у Нацполіції Львівщини, 23-річний водій, мешканець Львівського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Від отриманих травм 23-річний пасажир, теж житель Львівського району, помер дорогою до лікарні. Самого водія госпіталізували до Львова у стані середньої важкості.

Рятувальникам довелося деблоковувати постраждалих чоловіків із салону, адже їх затисло всередині деформованими частинами автомобіля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 ККУ (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до десяти років тюрми із позбавленням водійських прав на такий же термін.

Найближчим часом винуватцю ДТП оберуть запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС, поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *