ОСТАННІ НОВИНИ

Бійці 24 бригади збили на Донеччині ворожий гелікоптер

Наталя Дуляба

|

У небі над Донеччиною бійці 24 королівської бригади збили ворожий ударний вертоліт Мі-24. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ОМБр.

Російські окупанти позбулися свого ударного гелікоптера Мі-24 у понеділок, 22 травня, на Донеччині. Його збили під час спроби атаки на селище Нью-Йорк.

Знищили «Крокодила» військовослужбовці 24 бригади імені короля Данила за допомогою переносного зенітно-ракетного комплексу «Ігла».

«Мі-24 був зупинений влучним пострілом з ПЗРК “Ігла”  стрільцем-зенітником зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 24 ОМБр імені короля Данила. Після влучання ворожий гелікоптер впав на території, підконтрольній ворогу поблизу тимчасово окупованої Горлівки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, станом на 22 травня у війні проти України Росія вже втратила 294 вертольоти, 309 літаків, 2830 дронів та низку іншої військової техніки. Детальніше читайте за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *