ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти атакували Донеччину: є жертви

Анастасія Диняк

|

Російська армія 21 травня обстріляла населені пункти Донеччини, унаслідок чого згинули двоє мирних мешканців, є поранені. Про це повідомили у прокуратурі Донецької області.

Так, під удар окупантів потрапили міста Авдіївка, Часів Яр, селище Нью Йорк місто Торецька та село Георгіївка Мар’їнської територіальної громади. Стріляли військовослужбовці РФ, ймовірно, зі ствольної артилерії та фугасними авіабомбами ФАБ-250.

За даними слідства, внаслідок влучань по житловій забудові загинули двоє чоловіків 46 та 55 років. Ще шестеро місцевих мешканців – двоє чоловіків і четверо жінок зазнали тілесних ушкоджень. Лікарі діагностували у постраждалих вогнепальні осколкові поранення голови, тулубу і кінцівок.

Правоохоронці зафіксували пошкодження приватних домоволодінь, багатоквартирного будинку, території підприємства та об’єктів цивільної інфраструктури.

Прокурори здійснюють процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України). Досудові розслідування тривають.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *