ОСТАННІ НОВИНИ

З Академії сухопутних військ випустили офіцерів

Ольга Денисяка

|

20 травня у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся черговий випуск офіцерів, призваних за загальною мобілізацією, що завершили курс підготовки. Про це повідомив очільник НАСВ Павло Ткачук.

Як повідомив Павло Ткачук, понад півсотні кваліфікованих військових фахівців поповнять лави  механізованих й танкових військ, а також обіймуть посади у підрозділах військової розвідки та Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

 

«За відносно нетривалий термін навчання вони здобули сучасні знання та навички військової спеціальності. Чимало з них продемонстрували справжні  приклади  сумлінного навчання. Своєю чергою, викладачі та інструктори Національної академії щедро ділились з ними своїм бойовим досвідом та сучасними знаннями, надали їм усе найкраще, чим володіє провідний вищий військовий навчальний заклад Збройних Сил України», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *