ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують почути реальні історії родичів та друзів азовців

Андрій Котенський

|

У неділю, 21 травня, у приміщенні Першого театру відбудеться документальна вистава «Матері Азову». Захід приурочено річниці виходу Маріупольського гарнізону з Азовсталі. Вхід вільний. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

«Вони виконали свій обов’язок – тримати оборону міста Маріуполь і дали дорогоцінний час для формування кістяка Української оборони по всій країні. Захисники Маріуполя виконали наказ зберегти власні життя та вийшли з Азовсталі. Зараз тисячі бійців уже рік перебувають у полоні, близько 700 з них – військові полку «Азов», – нагадують організатори.

Через рік після наказу про вихід з Азовсталі Маріупольського гарнізону львів’ян закликаємо долучитися до зустрічі з матерями, дружинами, родичами захисників.

Головні героїні вистави – матері воїнів полку «Азов», які були в полоні, які залишаються в полоні, наречена воїна, якого нещодавно звільнили і її подруга.

Режисер-постановник – Дмитро Бартков.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *