ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили ділків, які продавали підроблені навушники AirPods

Наталя Дуляба

|

У Львові затримали трьох молодих ділків, які продавали в Інтернеті підробку навушників Apple AirPods, видаючи їх за оригінал. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними слідства, до складу групи входило троє осіб. Організатором був 22-річний мешканець Миколаївської області, який тимчасово проживає у Львові, виконавцями – ще один житель Миколаївщини віком 21 рік та 20-річна жителька Винників.

Вони продавали в Інтернеті нібито оригінальні навушники Apple AirPods, хоча насправді торгували неякісними підробками, на які встановили привабливі ціни.

Наразі правоохоронці встановили, що таким чином горе-бізнесмени обманули щонайменше дев’ятьох покупців. Втім насправді їх може бути більше.

Усім трьом уже оголосили підозру у шахрайстві (ч.4 ст.190 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання – від п’яти до дванадцяти років тюрми із конфіскацією майна.

Наразі триває розслідування, поліцейські з’ясовують можливу причетність інших осіб до шахрайської схеми.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *