ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні реалізували програму NATO DEEP 

|

17 травня у Любліні в Польщі підвели підсумки реалізації програми NATO DEEP в Україні. Про це повідомив очільник Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

«У штабі Литовсько-польсько-української  багатонаціональної бригади, що у польському місті Люблін, на чолі делегації Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного взяв участь у підбитті підсумків реалізації Програми  NATO DEEP  в Україні. Обговорили з нашими надійними друзями та партнерами напрямки подальшої співпраці», – повідомив Павло Ткачук.

За його словами, попри складний воєнний час, колектив Національної академії сухопутних військ  продовжує реформувати військову освіту, зокрема й в межах програми «Удосконалення військової освіти» (DEEP). Одним із пріоритетів для навчального закладу залишається вивчення англійської мови і курсантами, і викладачами.

«Вдячний керівникам програми DEEP, зокрема її директору пану Маріушу СОЛІСУ, за підтримку та можливість нашим викладачам підвищувати свою професійну майстерність у межах широкого спектра запропонованих програм. Перебуваючи на теренах братської Польщі, мав також нагоду та приємність зустрітись із командиром Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade бригадним генералом ЗС Польщі Ярославом МОКРИЦЬКИ. Домовилися про розвиток співробітництва між бригадою та Національною академією сухопутних військ», – додав очільник НАСВ.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *