ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція забрала у Віктора Павліка спецперепустку, якою хизувалась його дружина

Ольга Денисяка

|

Співак Віктор Павлік подарував своїй дружині Катерині Репяховій спецперепустку, яка дозволяє вільно пересуватись Києвом у комендантську годину. Жінка похизувалась подарунком в соцмережах, знявши відео, як їде Південним мостом, який зараз відкритий лише для спецтранспорту. На це відреагували у поліції та конфіскували у співака перепустку.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова похизувалася у сторіз в Instagram, як катається з чоловіком Південним мостом у Києві. Зараз цей міст відкритий лише для спецтранспорту. Як виявилося, співак потішив кохану «подарунком» – спецперепусткою, яка дозволяє пересуватися столицею навіть у комендантську годину.

Після розголосу на інцидент відреагували у поліції та відібрали у співка спецперепустку.

«Під час моніторингу соціальних мереж виявили відео, на якому артист зі своєю дружиною їдуть по Південному мосту і вихваляються спеціальною перепусткою, що діє під час комендантської години. Документ у співака вилучили, а також нагадали йому та жінці про заборону фіксувати об’єкти стратегічного значення під час воєнного стану», – повідомили в МВС України.

Нагадаємо, на початку року у Львові трапився схожий скандал. В січні керівник патрульної поліції Львівської області Роман Пилипенко подарував своїй дівчині Василині Софранюк перепустку, що дозволяє проїзд пішохідною частиною площі Ринок. Дівчина виклала відео з врученням подарунку в свої соцмережі, що обурило читачів і спричинило публічний скандал.

Після розголосу керівника патрульної поліції Львівщини Романа Пилипенка відсторонили від обов’язків. Після представлення нового керівника патрульної поліції Андрія Крутня стало відомо, що Романа Пилипенка переводять в іншу область на нижчу посаду.

Згодом у львівській мерії повідомили, що дарована перепустка керівником патрульних недійсна.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *