ОСТАННІ НОВИНИ

Підлітків кличуть на літні заняття в лабораторіях Lviv Open Lab

Наталя Дуляба

|

Молодіжний простір популяризації науки Lviv Open Lab, що на Сихові, організовує безкоштовний літній курс для підлітків із практичними заняттями з хімії, біотехнологій, інженерії та 3D-моделювання. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Інтенсив Octoscience зорієнтований на підлітків віком від 13 до 17 років і триватиме впродовж літа. Всі заняття побудовані за фінською моделлю освіти.

Крім теоретичних знань, на дітей чекає низка занять зі спеціальним хімічним та інженерним обладнанням. Навчальна програма складається з чотирьох блоків:

  • хімія та екологія;
  • біологія та біотехнології;
  • інженерія і фізика;
  • 3D-моделювання.

Також у межах проєкту будуть проходити відкриті лекції з науковцями з різних галузей, які поділяться досвідом щодо того, як можна себе реалізувати у науці.

Інтенсив розпочнеться 25 травня о 15:30, всі заняття проходитимуть у Lviv Open Lab, що на проспекті Червоної Калини, 58. Участь є безкоштовною, однак необхідно зареєструватись за цим посиланням.

Навчальний проєкт реалізовують за підтримки Фонду місцевого співробітництва Посольства Фінляндії в Україні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *