ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік отримав довічіне ув'язнення за вбивство знайомої у ванній

Ольга Денисяка

|

У Львові до довічного позбавлення волі засудили чоловіка, який втопив свою знайому у ванній, а потім обікрав її квартиру. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що у липні 2019 року у місті Львові засуджений прийшов в гості до своєї знайомої. Між чоловіком та жінкою виник конфлікт, обвинувачений залишився в кімнаті, а 51-річна потерпіла пішла у ванну та не зачинила двері. В той момент, як жінка приймала ванну, фігурант зайшов до неї та схопив за голову, занурив її під воду та тримав до моменту поки остання не перестала чинити опір та подавати ознаки життя.

Після скоєного чоловік обшукав квартиру товаришки та викрав всі цінні речі останньою і втік з місця події.

За публічного обвинувачення прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова суд визнав раніше судимого 32-річного чоловіка винним в умисному вбивстві та крадіжці (п. 13 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 185 КК України). Його засудили до довічного позбавлення волі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *