ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни удев'яте обстріляли зруйнований міст на правобережжі Херсонщини, – ОВА

Наталя Дуляба

|

Російські окупанти вже дев’ять разів гатили по зруйнованому мосту у Дар’ївській громаді, що розташована вздовж річки Інгулець на правобережжі Херсонщини. Про це Львівському порталу повідомили у Херсонській ОВА.

Протягом ночі та вранці 16 травня російські окупанти обстрілювали мешканців Херсонщини. Так, дві керовані авіабомби вони скинули по селу Кізомис, що на правому березі недалеко від Херсона.

Обійшлося без постраждалих, втім одна бомба спричинила руйнування, інша – влучила у берегову лінію.

Разом із тим рашисти атакували й Дар’ївську громаду – у селі Токарівка зруйновано два будинки. Крім того, ворог прицільно б’є по вже знищеному мосту, розташованому у цій ОТГ.

«І черговий абсурд від окупантів. Вони дев’ять разів обстріляли вже зруйнований міст у Дар’ївській громаді. З якою метою, навіть складно припустити. На щастя, внаслідок обстрілів люди не постраждали», – кажуть у Херсонській ОВА.

Зазначимо, що населені пункти Дар’ївської громади знаходяться вздовж річки Інгулець.

Умовне позначення місця розташування Дар’ївської громади

Загалом протягом минулої доби, 15 травня, війська РФ 80 разів обстріляли Херсонщину, в тому числі 14 ударів прийшлись на сам Херсон. Постраждали шестеро людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *