ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Сихівського моста хочуть звести 10-поверховий торгово-офісний центр

Андрій Котенський

|

На перехресті вул. Угорської та просп. Червоної Калини планують збудувати торгово-офісний готельний комплекс із підземним паркінгом. Відповідний проект змін до детального плану в районі вул. Зеленої, Навроцького, просп. Червоної Калини та вул. Проектованої оприлюднили на сайті Львівської міськради, повідомляє Zaxid.Net.

Детальний план території в районі Сихівського моста затвердили ще у 2016 році. Він охоплює майже 62 га площі те передбачає перетворення колишньої промзони в новий квартал житлової та громадської забудови.

У затверджений ДПТ пропонують внести зміни, що стосуються ділянки площею 2,7 га. Зараз на цій території розташовані склади та виробничі приміщення, які майже не використовуються.

Натомість на розі вул. Угорської та просп. Червоної Калини пропонують збудувати 10-поверховий торгово-офісний комплекс із готелем на 5 тис. м2 з підземним паркінгом всього на 33 місця. У цьому комплексі зможуть працювати 300-500 людей. Реалізувати зміни до ДПТ планують упродовж 5 років.

Крім цього, вздовж вул. Угорської пропонують розмістити паралельні парковки в міждеревному просторі.

Громадське обговорення проекту ДПТ у районі вул. Зеленої, Навроцького, просп. Червоної Калини та вул. Проектованої відбудеться 16 травня о 15:00 у «Пороховій вежі» на вул. Підвальній, 4.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на місці ресторану відразу біля сихівського мосту на вул. Угорській, 26 ТзОВ «Надія» збирається збудувати житлову багатоповерхівку. Одбивав об’єкти мають з’явитися один навпроти одного.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *