ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському Ботсаду стартує сезон. Графік роботи

Наталя Дуляба

|

Із неділі, 14 травня, Ботанічний сад ЛНУ імені Івана Франка відкривається для відвідувачів. Прогулятися територією саду та оранжереї можна буде до середини жовтня. Про це Львівському порталу повідомили в установі.

Ботанічний сад (вул. Черемшини, 44) відкритий для прогулянок щовівторка, щосереди, щочетверга та щонеділі з 10:00 до 18:00 год.

Вартість вхідного квитка на територію саду становить 80 грн, на територію саду та в оранжерейний комплекс – 120 грн. Пільговий квиток (учні, студенти) – 50 і 90 грн відповідно.

Придбати білет можна при вході як готівкою, так і через термінал Приватбанку.

Зазначимо, що безкоштовним вхід на територію Ботанічного саду ЛНУ імені Івана Франка є для дітей дошкільного віку, дітей та сиріт, позбавлених батьківського піклування, учасників бойових дій і АТО, військовослужбовців строкової служби, інвалідів І і ІІ груп.

Крім того, працівники Ботанічного саду також проводять екскурсії, втім щодо них потрібно домовлятись за номером телефону: 097-112-81-71. Екскурсія коштує 600 грн, окремо також потрібно вхідний квиток. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *