ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни обстріляли зі «Смерчів» Костянтинівку: серед жертв є діти

Наталя Дуляба

|

У суботу, 13 травня, російські окупанти обстріляли місто Костянтинівка Донецької області і вбили двох місцевих жителів. Ще десятеро цивільних дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, війська РФ обстріляли місто з реактивної системи залпового вогню «Смерч». Загинули двоє місцевих мешканців, в тому числі 15-річна дівчина.

Ще 10 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості, серед них є двоє підлітків віком 15 та 16 років. Їх забрали у лікарню.

Як додають у Національній поліції, внаслідок ворожого обстрілу у Костянтинівці пошкоджено щонайменше 28 цивільних об’єктів: багатоповерхові та приватні будинки, АЗС, аптека, музей й магазини, підприємство, газопровід та електромережі, автомобілі.

За цим вже відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Триває розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: прокуратура, Павло Кириленко, Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *