ОСТАННІ НОВИНИ

В окупованому Луганську прогриміли вибухи

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю, 12 травня, в окупованому росіянами Луганську прогриміли два вибухи. Пропагандисти запевняють, що ватажок «ЛНР» Леонід Пасічник і Перший заступник голови Ради Федеральних Зборів РФ Андрій Турчак, які покладали квіти до пам’ятника, не постраждали. Про це пишуть Риа новости.

Пропагандисти кажуть, що два вибухи стались на території одного з колишніх заводів у Ленінському районі. Після цього над Луганськом було видно два стовпи диму, спалахнула пожежа.

Цікаво, що 12 травня у Луганську відзначають «день республіки». З цієї нагоди глава так званої «ЛНР» Леонід Пасічник і Перший заступник голови Ради Федеральних Зборів РФ Андрій Турчак покладали квіти до пам’ятника «захисникам Донбасу». Російська пропаганда наголошує, що внаслідок вибухів ніхто з них не постраждав.

Інформації про інших постраждалих теж поки немає.

Тим часом у соцмережах стали активно поширювати фото та відео з різних ракурсів Луганська, на яких видно клуби темного диму.

Додамо, що відстань від лінії фронту до Луганська зараз становить близько 90-100 км.

Нагадаємо, напередодні Велика Британія офіційно підтвердила надання Україні далекобійних крилатих ракет Storm Shadow. Дальність її польоту сягає понад 250 км (в експортному варіанті).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *