ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили групу наркоторговців

Ольга Денисяка

|

Правоохоронці викрили у Львові місцеву мешканку, яка організувала схему збуту метадону та залучила до неї ще двох місцевих. Наркоторговців затримали. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, львів’янка організувала злочинну схему із збуту метадону у місті Львові, до якої залучила ще двох місцевих мешканців. Заборонену речовину збували як оптом, так і у роздріб.

Під час обшуків у фігурантів виявили та вилучили згортки із наркотичними засобами, та речовиною рослинного походження зеленого кольору, мобільні телефони, банківські картки, ідентифіковані гроші та інші речові докази.

Слідчі дії тривають, вирішується питання про призначення ряду експертиз. Учасників злочинної групи затримали в порядку ст. 208 КПК України. Трьом учасникам організованої злочинної групи повідомили про підозру за фактами незаконного збуту наркотиків (ч. 3 ст. 307 КК України).

Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *