ОСТАННІ НОВИНИ

«Шукають винного», – розвідка про конфлікт між Прігожиним, Шойгу і Герасімовим

Наталя Дуляба

|

Публічні конфлікти між власником так званої ПВК «Вагнер» Євгенієм Прігожиним з міністром оборони РФ Сєргеєм Шойгу та головою Генштабу російської армії Валерієм Герасімовим свідчать про їхній страх відповідальності за неминучу геополітичну поразку РФ у війні проти України. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Як розповів представник воєнної розвідки України Андрій Юсов, одіозні ватажки російських окупаційних сил зараз перебувають у стресі й бентезі, адже не знають, яким буде їхнє майбутнє після усунення російського диктатора Путіна та остаточної поразки Росії у війні.

«Ніхто з цієї трійці не бажає брати на себе відповідальність, саме тому вони розпочали пошук крайніх. От зараз Шойгу, Герасімов і Прігожин між собою визначають, хто ж буде винний», – сказав він в ефірі національного телемарафону.

Андрій Юсов додав, що ніхто з цієї трійці не бажає брати на себе відповідальність за поразку у війні, тому й почали пошук винних у Росії.

Зазначимо, що ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Прігожин тривалий час активно критикує російське військове керівництво, яке, на його думку, приймає неправильні рішення щодо війни проти України. Зокрема, він нарікає, що «вагнерівцям» у Бахмуті не дають достатньої кількості боєприпасів.

А нещодавно Прігожин став адресувати свої випади до Сєргея Шойгу та Валерія Герасімова уже в агресивній формі, а також вдаватись до погроз.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ГУР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *