ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини вбив 53-річного чоловіка та закопав тіло біля будинку

Ольга Денисяка

|

У квітні 25-річний мешканець Львівщини вбив 53-річного чоловіка. Щоб приховати злочин, він закопав тіло біля будинку. Через місяць мати підозрюваного знайшла труп та викликала поліцію. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у квітні цього року в одному із сіл Львівського району підозрюваний вбив 53-річного чоловіка.

В подальшому, для того щоб приховати сліди злочину, він обгорнув тіло потерпілого в постільну білизну та поліетилен і закопав на прибудинковій території біля дому.

Майже через місяць після вбивства під час господарських робіт на присадибній ділянці мати підозрюваного знайшла закопаний труп та викликала поліцію.

Правоохоронці змогли встановити місцезнаходження фігуранта. Йому повідомили про підозру за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

До суду скерували клопотання про обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідчі дії тривають, встановлюються всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *