ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Моршина водій на краденому авто збив поліцейського

Наталя Дуляба

|

29-річний чоловік вкрав біля Львова легковик ВАЗ і, втікаючи від загонів правоохоронців, збив поліцейського поблизу Моршина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у четвер, 11 травня, у селі Сокільники, що межує зі Львовом. Тут невідомий чоловік вкрав автомобіль ВАЗ-21099, залізши всередину через розбите вікно.

Близько 17:00 год. правоохоронці оголосили план «Перехоплення» – до переслідування викраденого авто залучили екіпажі реагування патрульної поліції, поліцейських охорони.

Вже близько 17:15 год. крадія наздогнали у селі Лисовичі, що біля Моршина. Він наїхав на працівника поліції охорони, який разом із колегами блокував рух викраденого авто. Внаслідок наїзду травмованого правоохоронця госпіталізували.

Зрештою поліцейські спіймали крадія-гонщика. Ним виявився 29-річний мешканець Івано-Франківської області.

Кримінальні провадження відкрили за ч.1 ст.289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом) та за ч.2 ст.345 ККУ (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – до п’яти років тюрми.

Наразі триває досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *