ОСТАННІ НОВИНИ

Влітку на площі Ринок знову запрацює Фермерський ярмарок

Ольга Денисяка

|

У червні на площу Ринок повертається Львівський фермерський ярмарок. Щосуботи з 10:00 год. до 16:00 год. львів’яни матимуть нагоду купити товари безпосередньо у виробників. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Цьогоріч на ярмарку буде інформаційний пункт, де покупцям розкажуть про  фермерів, покажуть мапи туристичних маршрутів, запропонують долучитись до екскурсій на ферми чи отримати кулінарні книжки з фермерськими рецептами. Також вперше запрацює крафтова майстерня, де відвідувачі зможуть дегустувати продукти, відвідати кулінарні майстер-класи, лекції дієтологів та нутриціологів.

Підприємці, які хочуть долучитись до ярмарку, повинні заповнити реєстраційну форму.

Вже п’ятий рік поспіль щосуботи впродовж літа два десятки фермерів продаватимуть свою продукцію на площі Ринок. 90% виробників на ярмарку – власники сімейного бізнесу, які мають нагоду продавати та популяризувати крафтові товари власного виробництва. Ярмарок збирає 90 тисяч відвідувачів впродовж сезону.

Нагадаємо, у 2019 році на площі Ринок у Львові відновили давню традицію проведення  фермерського ярмарку. У 30-их роках XX століття найдавнішим та найпопулярнішим був ринок навколо міської Ратуші.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *