ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни 9 травня вдарили «Іскандером» по Куп’янську: є поранені

Наталя Дуляба

|

Ввечері 9 травня, у день, коли в РФ відзначають День перемоги, російські окупанти завдали ракетного удару по Куп’янську. Поранення дістали троє людей. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, близько 20:00 год. російські військові нанесли ракетний удар по Куп’янську. Попередньо встановлено, що то була ракета типу «Іскандер».

Внаслідок атаки троє місцевих мешканців отримали поранення. Пошкоджено низку приватних житлових будинків та адмінбудівлю.

Також того дня близько 14:40 год. окупанти обстріляли село Петропавлівка Куп’янського району. Горів житловий будинок, втім обійшлось без постраждалих.

За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни). Наразі триває слідство.

Нагадаємо, у ніч на 9 травня російські війська здійснили чергову масовану атаку, випустивши по Україні 25 ракет. 23 із них вдалося збити нашій ППО.

Того ж дня окупанти прицільно обстріляли фельдшерський пункт на Херсонщині, обійшлося без жертв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *