ОСТАННІ НОВИНИ

Лєпс у центрі Львова: порушники отримали повістки

Анастасія Диняк

|

Водій та пасажири автомобіля Range Rover, які гучно увімкнули російську музику в центрі Львова, отримали повістки. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Так, правоохоронці зупинили автомобіль 8 травня на вулиці Кульпарківській. Водієм авто виявився 26-річний мешканець Донеччини.

Також поліцейські встановили особу пасажира, який був головним учасником конфлікту напередодні. Ним виявився 20-річний мешканець Одеси.

«Осіб супроводили у Львівське районне управління поліції N°1. Там молодий чоловік отримав від дільничного протокол за хуліганські дії. Їх перевірили на причетність до ворога. Після завершення усіх дій охоронцями правопорядку, водій та усі пасажири отримали повістки від військових», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 7 травня у центрі Львова молодики голосно увімкнули російську музику з автомобіля Land Rover. На зауваження перехожого хлопці почали погрожувати та заявили, що музика не має бути «в зоні політичних конфліктів». На них вже написали заяву до поліції.

Згодом у мережі з’явилося відео з вибаченнями від головного учасника конфлікту.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *