ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський перинатальний центр виходив передчасно народжену трійню

Ангеліна Підлуська

|

Із Львівського обласного клінічного перинатального центру виписали молоду маму із передчасно народженою трійнею. Діти з’явилися на світ з маленькою вагою на 30 тижні вагітності та перебували під постійним наглядом медиків понад 50 днів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОР.

Троє дітей народилися за допомогою кесаревого розтину: перший – хлопчик, вагою 1200 грам та зростом 35 см, друга – дівчинка, вагою також 1200 грам та зростом 35 см, а третій – хлопчик, вагою 1300 грам і зростом 39 см.

Немовлята спочатку перебували у відділенні інтенсивної терапії. Після того, як лікарі стабілізували їх стан, дітей перевели у відділення 2 етапу виходжування, де продовжували лікування. На 32 день життя трійню перевели до спільного перебування з батьками.

Малюків виписали з перинатального центру на 51-й день життя. За цей час вони підросли і набрали масу тіла до 2210 г/ 45 см, 2410 г/ 44 см та 2430 г/ 45 см відповідно.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *