ОСТАННІ НОВИНИ

Громади Львівщини проходять вишкіл із управління

Ольга Никульча

|

В Українському католицькому університеті відбулися два триденні модулі навчання за інноваційною програмою «Good Governance», організовані Обласною асоціацією місцевих рад (ОАМР) «Ради Львівщини». Навчання пройшли представники ще п’яти територіальних громад Львівщини, яких було відібрано на навчання на конкурсній основі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі  Львівської обласної ради.

Як повідомив виконавчий директор Асоціації Данило Сороковий, метою навчальної програми є інноваційний підхід до державного управління, посилення знань з ключових напрямів нової моделі державного управління «Good Governance» та надання нового заряду енергії для ефективного продовження реформ в післявоєнній Україні.

«У межах програми учасники розглянули питання прозорості та підзвітності органів влади, публічно-приватного діалогу, антикорупційної діяльності, регуляторної політики, а також управління проєктами територіального розвитку, післявоєнні реформи в державі. Приємно, що управлінці громад виявляють бажання для підвищення рівня кваліфікації, а Асоціація спільно з партнерами дає їм таку можливість», – підсумував Данило Сороковий.

Як відомо, У 2021 – 2022 рр. проєктом «Good Governance» скористалися управлінці з Оброшинської, Новороздільської, Славської, Кам’янка-Бузької, Бродівської, Городоцької громад.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *