ОСТАННІ НОВИНИ

У лісі на Львівщині спіймали п’ятьох ухилянтів

Ольга Денисяка

|

5 травня у прикордонному відділі «Краківець» прикордонники затримали п’ятьох чоловіків, які намагалися виїхати з країни поза пунктами пропуску. Про це Львівському порталу повідомили в ДПСУ.

Першу групу чоловіків прикордонний наряд виявив під час перевірки автомобіля «Шкода». Вони  не змогли пояснити мету свого перебування у прикордонні та ймовірно мали намір незаконно потрапити до Польщі.

«Під час пошукових заходів, за кілька десятків метрів до держкордону, прикордонники відділення «Грушів» виявили та затримали п’ятьох мешканців Закарпатської та Житомирської областей віком від 21 до 24 років», – йдеться в повідомленні.

Затримані зізнались, що мали намір незаконно потрапити до країн ЄС для працевлаштування.

Усіх затриманих доставили до прикордонного підрозділу для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю затриманих буде вирішувати суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *