ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок ґвалтівнику 12-річного хлопчка на Левандівці

Анастасія Диняк

|

5 травня Залізничний районний суд Львова виніс вирок у справі про зґвалтування 12-річного хлопчика на Левандівці. Обвинуваченому призначили 13 років за ґратами. Про це повідомила матір потерпілого хлопчика Софія Яцків.

«Залізничний районний суд м.Львова ухвалив визнати обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.152 КК України, та призначити йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 13 років», – йдеться в повідомленні.

Також суд ухвалив включити інформацію про засудженого до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої особи.

«Очевидно, що сторона обвинуваченого подасть апеляцію, і ця судова тяганина триватиме ще довго. Але, як мінімум, сьогодні було зроблено дуже важливий крок для встановлення справедливості», – додала Софія Яцків.

Зазначимо, мова йде про інцидент, що стався 18 червня 2020 року. Тоді у поліцію звернулась матір постраждалого, який пішов із дому і зник. Згодом 12-річний хлопчик повернувся і розповів, що невідомий зґвалтував його у парку на вул. Роксоляни, що на Левандівці. Кривдника спіймали того ж дня. Ним виявився 18-річний львів’янин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *