ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах чоловік забув у парку сумочку із понад пів мільйона гривень

Андрій Котенський

|

У Бродах поліцейський повернув власнику із Тернопільщини загублені 15 тисяч євро, які він забув на лавочці у місцевому парку. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

За даними відомства, 57-річний мешканець Тернопільської області, який прибув на Львівщину у справах, забув сумочку з документами та грошима на лавці у парку.

Полишену барсетку побачив оперативник кримінальної поліції капітан Руслан Паньків, що проходив через міський парк. Поліцейський, який працює у першому відділенні Золочівського районного відділу поліції, розпитав оточуючих, чи ніхто не бачив власника – виявилося, що сумочку залишив чоловік, який пішов у невідомому напрямку.

Вивчивши документи та візитівки, які були в середині сумки, поліцейський встановив особу чоловіка, 57-річного мешканця Тернопільської області. Також у сумочці були виявлені 15 тисяч євро.

Тим часом власник барсетки, виявивши згубу, прийшов до поліції, щоб заявити про це. Чоловік був приємно здивований, коли на нього вже чекав поліцейський, який повернув йому загублене.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *