ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт МЕРІ до Дня міста присвятив Львову нову пісню

Омелян Шевчук

|

Віктор Винник із гуртом МЕРІ присвятили Львову нову пісню та лірик-відео до Дня його народження, повідомляє Львівський портал.

Колись пісня Віктора Винника і МЕРІ «Місто» стала офіційним гімном святкування 750-річчя міста Лева. Що цікаво, у цій пісні про Львів жодних згадок не було, та почувши її, кожен безпомилково вгадував, про яке саме місто йдеться.

Однак музиканти вирішили не зупинятися на досягнутому і написати пісню саме про Львів. Щоправда, трек отримав назву «Хай все буде так», хоча він цілком присвячений Львову.

Продюсував пісню лідер гурту PANCHYSHYN Остап Панчишин на львівській студії Jenny Records. В планах – зйомка відеокліпу, але наразі для користувачів YouTube зроблено лірик-відео, де за основу взято світлини Львова авторства давнього знайомого команди, фотографа Ярослава Барана.

Про нову пісню Віктор Винник каже: «Я хотів передати власне бачення міста і своє ставлення до нього. Думаю, багато хто розділить мої думки, бо так само, як я, відчуває Львів…»

Трек «Хай все буде так» увійде до сьомого студійного альбому Віктора Винника і МЕРІ, назва якого ще не розголошується. Вихід платівки заплановано на початок літа, вона вміщуватиме десять композицій. Деякі з них виходили як сингли, але будуть і новинки.

«Дуже хочеться, щоб наступний день народження місто Лева відзначало вже після нашої Перемоги у мирній країні. Цей день наближує наша героїчна армія, а ми повинні допомагати їй на своєму місці чесною та самовідданою працею», – зазначив Віктор Винник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *