ОСТАННІ НОВИНИ

У школі в Миколаєві вчителька накинулась на учня через м’яч

Наталя Дуляба

|

В одній зі шкіл Миколаєва 52-річна вчителька накинулась на семикласника, повалила його на підлогу, намагаюсь відібрати у нього м’яч. Правоохоронці з’ясували, що педагогиня раніше неодноразово цькувала учнів й чинила на них психологічне насильство. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Інцидент трапився у вівторок, 2 травня, в одній зі шкіл Миколаєва. Між 52-річною вчителькою та учнем 7 класу виник конфлікт, адже вона намагалась відібрати у дитини м’яч.

Тим часом у соцмережах поширили відео, на якому видно, що жінка, вочевидь застосувавши фізичну силу, поклала школяра на підлогу. Очевидці кажуть, що нібито між ними була бійка. У поліції цю інформацію не підтвердили, але й не спростували.

Про бійку, яка відбулась у миколаївській школі №2, пише видання Lviv.media. Втім директор Ігор Дзюрах запевняє, що вчителька не билась із дитиною, а просто відібрала м’яч.

У школі працювали правоохоронці, вони спілкувались із дирекцією, учнями та самою вчителькою.

«Правоохоронці встановили, що вчителька, учасниця конфлікту, раніше неодноразово принижувала та цькувала учнів школи, чинила щодо них психологічне насильство», – кажуть у поліції.

На вчительку склали протокол за ч.1 ст.173-4 (булінг (цькування) учасника освітнього процесу) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає покарання – штраф від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або від двадцяти до сорока годин громадських робіт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *